Category Archives: Jet Private Per Shitje

Airbus ACJ320neo Aerospace Private Jet Aircraft Plane Rishikimi

Airbus ACJ320neo Aerospace Private Jet Aircraft Rishikimi i Ngritjen rehati në lartësi të reja dhe fluturon pasagjerë të horizonteve të reja, duke përfituar nga teknologjinë më moderne, këto Avionët bollshme korporatave ofrojmë klientëve mundësinë për të marrë jetesës së tyre luksoze me ta kudo që të shkojnë, ndërsa udhëtimi në hipur në një avion privat është konsideruar…
Lexo më shumë

Mos ndiqni këtë lidhje, ose ju do të ndalohet nga faqja!

Send këtë një shoku