Airbus ACJ320neo Aerospace Private Jet Aircraft Plane Rishikimi

Wysluxury Airbus ACJ320neo biznesit jet korporataveAirbus ACJ320neo Aerospace Private Jet Aircraft Rishikimi i Ngritjen rehati në lartësi të reja dhe fluturon pasagjerë të horizonteve të reja, duke përfituar nga teknologjinë më moderne, këto Avionët bollshme korporatave ofrojmë klientëve mundësinë për të marrë jetesës së tyre luksoze me ta kudo që të shkojnë, ndërsa udhëtimi në hipur në një avion privat është konsideruar nga disa të jetë luks i fundit në udhëtimin. Megjithatë, ka vlerë reale në hipur në një, duhet të ju në të vërtetë të përballojë atë. Ndërsa ka të gjitha llojet e avionëve që përdoren për flotave private jet, Airbus konsiderohet si një prej markave më të mira aeroplan në biznes.

Airbus, një kompani që e ka bërë emrin e tij për risitë në teknologji e hapësirës ajrore, është duke e çuar jashtë gjeneratën e fundit të avionëve projektuar posaçërisht për përdorim jet korporatave dhe private. Të përfshira në këtë brez të ri të avionëve është Airbus ACJ320neo. Ky shqyrtim do të marrë një vështrim më të afërt në këtë model të ri dhe se si ajo përfaqëson të ardhmen e avionëve privatë.

Airbus Përmbledhje ACJ

Airbus ka qenë duke punuar në gjeneratën e tyre të ardhshëm të avionëve që 2016. Të përfshira në këto përditësime është shumë popullor Jet tyre Airbus Commercial (ACJ) linjë. Linja e tyre ACJ është shumë popullor me ata që blejnë avionë e tyre dhe me flotës që bartin shërbime avion privat me qira. Ndërsa ACJ ka provuar të jetë shumë i suksesshëm me kombinimin e saj të karakteristikave, performanca, dhe efikasitetit, Airbus ende e di se ka ende vend për përmirësim. Kjo ka rezultuar me lirimin e ACJneo, gjenerata e ardhshme e avionëve komerciale Airbus, ne janar 2016.

Airbus ACJ320neo është produkt i programit neo Airbus-së. Neo është në fakt një akronim që qëndron për "opsion të ri të motorit". Airbus zhvilluar opsione të reja motor për aeroplanët e tyre komerciale të tilla si A320. Këto motorë të reja kanë qëllime të larta të performancës: një 15 te 20 përmirësim qind në efikasitetin e karburantit, reduktuar zhurma, dhe emisionet më të ulët. Me këto premtime, urdhërat për "aeroplanët neo" ishin njësi të mëdha-5200, për të qenë të saktë. Për të vënë këtë në perspektivë, Airbus ka shitur rreth 7500 avion të ngushtë-e trupit që 1988. Duke pasur parasysh madhësinë e shitjeve, neo përfaqëson të ardhmen e Airbus. Ajo ka për të jetuar deri në hype si ajo është tani prodhuesi kryesor para për kompaninë.

Në zhvillimin e ACJneo, Airbus kërkuar mënyra për të bërë aeroplanët e tyre më të efektshme se kurrë më parë. Primar metrikë kompania e përdorur është "per pasagjer milje vend" kosto. Ajo konsiderohet si një masë e kosto-efektivitetit të veprojnë aeroplan. Sa më i ulët kjo kosto është, How efikas avioni është. Për të marrë më të ulët për pasagjer kosto vend milje, Airbus bërë të gjitha llojet e përmirësimet në inxhinieri e ACJneo. Ndërsa Airbus ka vënë theksin në efikasitetin, ata e bënë këtë pa sakrifikuar komoditetin, performanca, dhe karakteristika të tjera të dëshirueshme për avionët. Këto zona të përmirësimit do të vihet në fokus më vonë.

Duke pasur parasysh pozitën e saj të rëndësishëm në linjë produktesh Airbus, ACJ320neo ka për të jetuar deri në hype dhe më shumë. Gjë e mirë është se ndërsa duke marrë një vështrim më të afërt, ky aeroplan është çdo gjë ajo është shpallur ... dhe pastaj disa më shumë.

ACJ20neo Kapaciteti

Kapaciteti i përgjithshëm i një avioni mund të ndahet në metrics të shumta. Kjo matje është në thelb e varur në konfigurimin e brendshëm të një avioni individual. Kapaciteti bagazhi mund të ndahet në 2 parametrat: Kapaciteti i brendshëm bagazheve, që është shuma e bagazheve që mund të stowed brenda presion / temperaturë të kontrolluar ndarje të avionit, dhe kapaciteti i jashtëm bagazheve, që është shuma e bagazheve që mund të arrihen nga jashtë të avionit.

Edhe pse Airbus ACJ320neo nuk ka kapacitet të jashtëm bagazheve, ajo bën për atë me kapacitetin e saj masiv bagazheve të brendshme. Kapaciteti i brendshëm bagazhet e ACJ320neo matet me një vënie në skenë 976 litra kub, duke e bërë atë lehtësisht më të mirë në klasën e saj në këtë kategori. Kapaciteti i përgjithshëm i tapiceri i këtij avioni është tërësisht e varur nga lloji i konfigurimin brendshme pronari dëshiron, por konfigurimi i aksioneve mund të sigurojë mbulesë të rehatshme për 19 njerëz, e cila është më se e mjaftueshme për shumicën e qëllimeve.

payload

Për të matur payload një aeroplan-së, ju duhet të përdorni matje të shumta në lidhje me peshën e aeroplanit, numri i artikujve që mund të kryejë, dhe si. Pesha operative e një avioni është pesha e avionit, duke përfshirë ekuipazhin operacionale, lëngjet e nevojshme tilla si derivate, dhe të gjitha pajisjet e nevojshme për operator fluturim. maksimale fluturim dhe pesha ulje janë përcaktuar si peshë maksimale totale të një avioni të mbushur plotësisht, ku fluturim dhe ulje mund të kryhet në mënyrë të sigurtë. pesha e dobishme është përcaktuar si shuma e peshës se avioni mund të mbajnë pas peshës së pilot, ekuipazh, dhe karburantit është hequr.

Në kushtet e këto karakteristika payload, Enhancements në Airbus ACJ320neo të punojnë shumë mirë në favor të saj. pesha maksimale ulje matet 148,592 paund, dhe pesha maksimale ngritje matet 174,165 paund, e cila është më e lartë se shumica e avionëve në klasën e saj. Pesha operacional i këtij avioni matet me 104,453 paund. së fundi, payload e dobishme e këtij avioni matet me 8,900 paund, e cila nuk mund të tingëllojë shumë, por është dukshëm më e lartë se konkurrenca. Në aspektin e numrit payload, ACJ320neo shkëlqen.

shpejtësi

Speed ​​është e varur në një gamë të gjerë të variablave. Kjo vlerë është e varur në karakteristika të brendshme të tilla si fuqinë e motorit dhe efikasitetin aerodinamik, ndërsa faktorë të jashtë të tilla si trashësia e ajrit dhe headwind / TAILWIND forcë gjithashtu luajnë një rol. Për Airbus ACJ320neo, shifrat tregojnë për një avion që është më shumë se të aftë për fluturim të shpejtë. shpejtësia maksimale e saj lundrimit matet me 527 mph, Shpejtësia mesatare e tij e lundrimit është matur në 527 mph, dhe gjatë shpejtësia e saj varg lundrimit matet me 514 mph. Të gjitha këto të dhëna paraqesin përmirësime modeste në krahasim me avionë të ngjashme në klasën e saj.

varg

Gama e një avioni është matja e sa larg një aeroplan mund të udhëtojnë duke përdorur një tank të plotë të karburantit. Duke pasur parasysh se një faktor që Airbus fokusuar në gjatë zhvillimit të programit Neo është efikasitetit të karburantit, ju mund të presim këtë aeroplan të shkëlqejë në atë departament ose të paktën të tregojnë përmirësime të rëndësishme në lidhje me konkurrencën e saj. Me sa duket gjatë testimit, Të gjitha këto ndryshime punuar, duke rezultuar në shifra varg që lehtë do të shkatërroj konkurrencës.

Gama matur maksimale e Airbus ACJ320neo matet me 7,099 milje, ndërsa gama vendet plotë matet me 7,021 milje. varg maksimale është përcaktuar si i largët një avion mund të fluturojë me shpejtësi të lundrimit në lartësi optimale, ndërsa vende gamë të plotë është përcaktuar si varg maksimale një avion mund të fluturojë në payload maksimale. Matjet përkatëse që rrjedhin janë dukshëm më të larta në krahasim me avionët ngjashme, dhënë në premtimin që avionëve Neo do të shfaqë të paktën 20% efikasitetit më të mirë të karburantit në krahasim me konkurrencën e tyre.

lartësi

Lartësia është një metrikë të performancës përdoret zakonisht për të përcaktuar aftësitë e performancës së një avioni. Sa më i lartë lartësi një avion mund të udhëtojnë, më mirë fuqia e saj është. Në të njëjtën kohë, duke qenë në gjendje për të udhëtuar në një lartësi më të lartë paraqet disa të performancës dhe efikasitetit avantazhe. Me hollë momentin e ajrit në lartësi më të larta, rezistenca e ajrit dhe terhiq bëhet reduktuar, duke rezultuar në shpejtësi të larta të udhëtimit dhe efikasitet më të mirë të karburantit. interesant, ACJ320neo ka një tavan të shërbimit të 41,000 këmbët, e cila është interesant i ulët në krahasim me avionët e ngjashme që kanë lartësi të shërbimit deri në 45,000 këmbët.

Runway Length

gjatësisë së pistës është një grup i matjeve që përcaktojnë distancën e nevojshme për një avion për të marrë jashtë me shpejtësi të plotë dhe të bëjë një ndalesë të plotë në ulje. Ulje Distanca e ACJ320neo matet me 4,665 këmbët, që do të thotë se ajo është gjatësia e kërkuar e fushës e nevojshme në tokë avionin në peshë mesatare. gjatësi ara të ekuilibruar matet 5,820 këmbët, që është distanca e nevojshme për të dërguar një avion me shpejtësi fluturim dhe pastaj të bëjë një ndalesë të plotë. Ndërsa ka faktorë të shumta që mund të ndikojnë në këto shifra gjatësisë së pistës, ajo mund të sigurtë të thuhet se ACJ320neo kërkon më shumë gjatësisë së pistës për të marrë jashtë dhe të tokës në mënyrë të sigurtë.

karakteristika shtesë

Airbus ACJ320neo ka një boatload e tipare të reja, duke përfituar nga përmirësimet e teknologjisë së zhvilluar gjatë viteve të përvojës avionit. ACJ320neo, si dhe modelet e tjera komerciale jet përfshira në program neo, standarde vjen me mizë nga kontrollet teli, Avionics avancuar, dhe varg-rritjen karakteristika. Ajo gjithashtu vjen me një kasolle 90-këmbë që mund të personalizohet sipas nevojave dhe preferencave e pronarit. Ndërsa parazgjedhur Konfigurimi 19-vendesh është edhe i qetë dhe luksoze, Airbus ka një numër të opsioneve që do të ndihmojë të rregulloje avionëve sipas preferencave personale e pronarit.

përfundim

Të Aviacionit Airbus ACJ320neo, ndërsa larg nga të qenit një jet perfekt, përfaqëson të ardhmen e aeroplanëve komercial. Me përmirësimet e saj të rëndësishme dhe design prerja edge, ai jep performancës dhe efikasitetit shifrat që e bën atë të qëndrojë jashtë për pjesën tjetër. Ajo është më e shpejtë, më shumë karburantit efikase, dhe më të aftë të mbante ngarkesa më të rënda se sa bashkëkohësit e tij. Këto përmirësime krejtësisht kuptim jo vetëm për pronarët avion privat, por edhe për ata të interesuar në Rentals. Same luksoze, performancë më të mirë, dhe kosto më të ulëta: ajo që më shumë mund një arendator duan në një jet private me qira? Airbus ka bërë atë përsëri.

airbus acj320neo melody brendshme

Gjej Jet Karta Private Fluturimi Shërbimi Pranë meje nga ose në Amerikë në Familje

AlabamaIndianaNebraskasouth Carolina
AlaskaIowaNevadasouth Dakota
ArizonaKansasNew HampshireTennessee
ArkansasKentuckyNew JerseyTexas
KaliforniLouisianaNew MexicoUtah
KoloradoMaineNju JorkVermont
ConnecticutMarylandveri CarolinaVirginia
DelawareMassachusettsNorth DakotaWashington
FloridaMichiganOhioWest Virginia
GjeorgjiMinnesotaOklahomaWisconsin
HawaiiMisisipiOregonWyoming
IdahoMisuriPennsylvania
IllinoisMontanaRhode Island

Nuk ka komente ende.

Lini një koment

Mos ndiqni këtë lidhje, ose ju do të ndalohet nga faqja!

Send këtë një shoku