Private Informacione Siguria Jet

Angazhimi Privatejetcharterflightservice.com për sigurinë tuaj:

Privatejetcharterflightservice.com është i përkushtuar për të siguruar udhëtimin e sigurt të klientëve tanë, duke punuar vetëm me avion dhe operatorët që janë në përputhje me rregulloren e FAA njohur sa më shumë të Pjesës 135. Pjesa e largët 135 certifikimit është krijuar për të siguruar një standard për sigurinë e avionit, operacionet, mirëmbajtje, rregulloret dhe licencimi.

Përveç standardeve të përcaktuara nga larg Pjesa 135, Privatejetcharterflightservice.com ka vendosur kritere edhe më të rrepta të sigurisë, duke kërkuar një kontroll të sigurisë të palës së tretë për të gjitha fluturimet çarter. Ky auditim të sigurisë të palës së tretë, kryer nga TripCHEQ, do të japë siguri se çdo fluturim çarter kryhet në mënyrën më të sigurt të mundshme.

Siguria juaj është prioriteti ynë:

Privatejetcharterflightservice.com merr krenari në aftësinë tonë për të siguruar informacion shtesë të sigurisë të veçantë për çdo fluturim. Wyvern dhe Aviation Group Research (ARG / SHBA) janë udhëheqës të palës së tretë, Auditorët e pavarur të sigurisë që specializohen në kryerjen në terren mirëmbajtjen e avionëve dhe verifikimin e kërkesave përvojë ekuipazhit.

ARG / SHBA ka zhvilluar programin TripCHEQ, i cili ofron informacion të rëndësishëm në lidhje me fluturimin tuaj. TripCHEQ përpilon informacion mbi operatorët e avionëve dhe i vlerëson ato në një bazë të fluturimit-nga-fluturimit.

Të gjithë operatorët tanë duhet të jetë ARG / US Gold, Gold + ose Platinum vlerësuarat. gjithashtu, pilotët e tyre duhet të shtypen dhe të certifikuar. ARG / US TripCHEQ është me vlerë për klientët e kartës së ajrit për shkak se ajo siguron pavarur, Sigurimi i paanshëm se avioni dhe ekuipazhi i zgjedhur për fluturimin e tyre charter do të veprojnë në përputhje me standardet e rrepta të sigurisë në industrinë private jet.

Mos ndiqni këtë lidhje, ose ju do të ndalohet nga faqja!

Send këtë një shoku