Pjesa më e madhe e materialit burim postuar në këtë faqe është postuar në bazë të "përdorimit të drejtë" Doktrina e së drejtës së autorit për raportimin e lajmeve jo-komerciale, arsimit dhe diskutim qëllime. Ne përputhje me të gjitha kërkesat takedown.

Nëse keni arsye për të besuar se një i përmbajtjes sonë po shkel të drejtat e autorit tuaj ose disa nga rezultatet e kërkimit referenca për përmbajtjen ilegale, ju lutemi të na kontaktoni duke përdorur menynë kontakti ne ofrojmë.

Ju lutemi të lejojnë deri në një 1-3 ditë pune për një përgjigje email. Vini re se emailing ankesën tuaj palëve të tjera të tilla si tona Internet Service Provider, hosting Provider, dhe palë tjetër e tretë nuk do të përshpejtojë kërkesën tuaj dhe mund të rezultojë në një përgjigje të vonuar për shkak të ankesës nuk janë paraqitur si duhet.

Ju lutem vini re se të merremi vetëm me mesazhe që plotësojnë kërkesat e mëposhtme:

  1. Ju lutemi të na japin me emrin tuaj, Adresa dhe numri i telefonit. Ne rezervojmë të drejtën për të verifikuar këtë informacion.
  2. Shpjegoni cila material copyright është prekur.
  3. Ju lutemi të sigurojë e saktë dhe të plotë për lidhjen URL.
  4. Në qoftë se një rast i dosjeve me përmbajtje të paligjshme, ju lutem përshkruani përmbajtjen shkurtimisht në dy ose tre pika.
  5. Ju lutemi të siguruar që ju mund të marrë pyetje të mëtejshme nga ne në adresën e-mail ju jeni me shkrim nga.
  6. Ju lutemi të na shkruani vetëm në gjuhën angleze.
  7. Anonime ose jo të plota mesazhet nuk do të trajtohen. Faleminderit për mirëkuptimin tuaj.

Të gjitha imazhet nuk janë nën autorit tona dhe i përkasin pronarëve të tyre përkatës. Ne respektojmë ligjet e autorit. Nëse keni gjetur lidhjen në një përmbajtje të paligjshme, ju lutem raportoni tek ne duke përdorur menynë kontakti. Ne do të heqë atë në 1-3 ditë pune.

Përshëndetje të përzemërta
Admins

Mos ndiqni këtë lidhje, ose ju do të ndalohet nga faqja!

Send këtë një shoku