A jeni duke kërkuar për një Kartës Air Shërbimit Fluturimi Private Jet Nga apo të zonës Chicago Illinois dyja Biznes, Emergjente, VIP apo personale me kafshët, ne mund të ju ndihmojë të merrni në destinacionin tuaj të ardhshëm shpejt?

i sigurt, Sherr-pa Luksoze Kartën Air privat për biznes apo kënaqësi! Fleksibiliteti dhe liria për të zgjedhur destinacionin tuaj ose turboprops, avionëve dritat, avionëve mesme, avionëve super te mesme, Avionët rënda dhe ekzekutive

httpv://www.youtube.com/watch?v = 5VqhIzigk1s

 

Send këtë një shoku