Category Archives: Приватен авион За продажба

Ербас ACJ320neo Воздухопловна приватен авион Авион Авион Преглед

Прегледот на авиокомпанијата Airbus ACJ320neo Aerospace Private Jet е засилување на удобноста на новите височини и патниците кои летаат кон нови хоризонти, искористувајќи ја најмодерната технологија, овие пространи корпоративни авиони им нудат на клиентите можност да го земат со себе луксузниот стил на живеење каде и да одат додека патуваат во Возењето на приватен авион се смета…
Прочитај повеќе

НЕ следете го овој линк или ќе бидат забранети од страницата!

Испрати на пријател