Private Jet Safety Information

Privatejetcharterflightservice.com commitment to your safety:

Privatejetcharterflightservice.com is dedicated to ensuring the safe travel of our clients by working only with aircraft and operators that are in compliance with the FAA regulation known as FAR Part 135. The FAR Part 135 certification was created to provide a standard for aircraft safety, operations, maintenance, regulations and licensing.

In addition to the standards set by FAR Part 135, Privatejetcharterflightservice.com has established even stricter safety criteria by requiring a third-party safety audit for all chartered flights. This third-party safety audit, conducted by TripCHEQ, will provide assurance that each and every chartered flight is conducted in the safest possible manner.

Your Safety is our Priority:

Privatejetcharterflightservice.com takes pride in our ability to provide additional safety information specific to each flight. Wyvern and Aviation Research Group (ARG/US) се водечки трети лица, независните ревизори за безбедност кои се специјализирани во спроведувањето на одржување на воздухоплови на самото место и проверка на искуство барања на екипажот.

ARG / САД има развиено програма TripCHEQ, кој обезбедува важни информации во врска со вашиот лет. TripCHEQ собира информации за операторите на воздухоплови и да ги оценува врз основа на лет со авион.

Сите наши оператори мора да биде ARG / САД злато, + Злато или платина отценети. Покрај тоа, нивните пилоти мора да бидат внесени и сертифицирани. ARG / САД TripCHEQ е на вредност на воздух чартер клиенти, бидејќи тоа обезбедува независна, непристрасно уверување дека авионот и екипажот избрани за нивната чартер лет ќе се придржуваат на најстрогите стандарди за безбедност во приватен авион индустрија.

Испрати на пријател