Политика за приватност

Добредојдовте на http://wysluxury.com (страната").Ние разбираме дека приватноста на интернет е важно да се корисници на сајтот, особено кога водење бизнис. Оваа изјава се регулира нашите политики на приватност во однос на оние корисници на страницата ("Посетителите") кои го посетуваат без transacting бизнис и посетители кои се регистрирате за да бркам бизнис на сајтот и да се направи употреба на разни услуги понудени од страна на wysluxury.com (колективно, “Services”) (“Authorized Customers”).

“Personally Identifiable Information”

Refers to any information that identifies or can be used to identify, contact, or locate the person to whom such information pertains, including, but not limited to, name, address, phone number, fax number, email address, financial profiles, social security number, and credit card information. Personally Identifiable Information does not include information that is collected anonymously (that is, without identification of the individual user) or demographic information not connected to an identified individual.

What Personally Identifiable Information is collected?

We may collect basic user profile information from all of our Visitors. We collect the following additional information from our Authorized Customers: the names, addresses, phone numbers and email addresses of Authorized Customers, the nature and size of the business, and the nature and size of the advertising inventory that the Authorized Customer intends to purchase or sell.

Што организации собираат информации?

Во прилог на нашите директни собирање на информации, нашите добавувачи на услуги (како што компаниите за кредитни картички, клириншки куќи и банки) кои можат да обезбедат услуги како што се кредити, осигурување, и escrow услуги може да собираме информации од нашите посетители и овластени Клиентите. Ние не го контролираме како овие трети страни ги користат таквите информации, но ние не ги замолите да открие како тие ги користат личните информации обезбедени за нив од посетители и овластени Клиентите. Некои од овие трети страни можат да бидат посредници кои делуваат само како линкови во синџирот на дистрибуција, и не чувајте, задржат, или користење на информации кои им се дадени.

Како се користат сајтот лични информации?

Ние ги користиме лични информации да се прилагодите на сајтот, да се направи соодветна услуга придонеси, и да ги исполни барањата за купување и продавање на сајтот. We may email Visitors and Authorized Customers about research or purchase and selling opportunities on the Site or information related to the subject matter of the Site. We may also use Personally Identifiable Information to contact Visitors and Authorized Customers in response to specific inquiries, or to provide requested information.

With whom may the information may be shared?

Personally Identifiable Information about Authorized Customers may be shared with other Authorized Customers who wish to evaluate potential transactions with other Authorized Customers. We may share aggregated information about our Visitors, including the demographics of our Visitors and Authorized Customers, with our affiliated agencies and third party vendors. We also offer the opportunity to “opt out” of receiving information or being contacted by us or by any agency acting on our behalf.

How is Personally Identifiable Information stored?

Personally Identifiable Information collected by wysluxury.com is securely stored and is not accessible to third parties or employees of wysluxury.com except for use as indicated above.

What choices are available to Visitors regarding collection, use and distribution of the information?

Visitors and Authorized Customers may opt out of receiving unsolicited information from or being contacted by us and/or our vendors and affiliated agencies by responding to emails as instructed, or by contacting us at

Are Cookies Used on the Site?

Cookies are used for a variety of reasons. We use Cookies to obtain information about the preferences of our Visitors and the services they select. We also use Cookies for security purposes to protect our Authorized Customers. на пример, if an Authorized Customer is logged on and the site is unused for more than 10 минути, we will automatically log the Authorized Customer off.

How does wysluxury.com use login information?

wysluxury.com uses login information, including, but not limited to, IP addresses, ISPs, and browser types, to analyze trends, administer the Site, track a user’s movement and use, and gather broad demographic information.

What partners or service providers have access to Personally Identifiable Information from Visitors and/or Authorized Customers on the Site?

wysluxury.com has entered into and will continue to enter into partnerships and other affiliations with a number of vendors. Such vendors may have access to certain Personally Identifiable Information on a need to know basis for evaluating Authorized Customers for service eligibility. Our privacy policy does not cover their collection or use of this information. Disclosure of Personally Identifiable Information to comply with law. We will disclose Personally Identifiable Information in order to comply with a court order or subpoena or a request from a law enforcement agency to release information. We will also disclose Personally Identifiable Information when reasonably necessary to protect the safety of our Visitors and Authorized Customers.

How does the Site keep Personally Identifiable Information secure?

All of our employees are familiar with our security policy and practices. На лични информации на нашите посетители и овластени Клиентите е достапен само за ограничен број на квалификувани работници кои се дадени на лозинка за да може да се добие пристап до информациите. Ние ревизија нашите безбедносни системи и процеси, на редовна основа. чувствителни информации, како што се броеви на кредитни картички или броеви за социјално осигурување, се заштитени со енкрипција протоколи, во место за да се заштитат информациите испратени преку интернет. Додека ние се комерцијално разумни мерки за одржување на сигурно место, electronic communications and databases are subject to errors, tampering and break-ins, and we cannot guarantee or warrant that such events will not take place and we will not be liable to Visitors or Authorized Customers for any such occurrences.

How can Visitors correct any inaccuracies in Personally Identifiable Information?

Visitors and Authorized Customers may contact us to update Personally Identifiable Information about them or to correct any inaccuracies by emailing us at service[@]wysluxury.com

Can a Visitor delete or deactivate Personally Identifiable Information collected by the Site?

We provide Visitors and Authorized Customers with a mechanism to delete/deactivate Personally Identifiable Information from the Site’s database by contacting. Сепак, because of backups and records of deletions, it may be impossible to delete a Visitor’s entry without retaining some residual information. An individual who requests to have Personally Identifiable Information deactivated will have this information functionally deleted, and we will not sell, transfer, or use Personally Identifiable Information relating to that individual in any way moving forward.

What happens if the Privacy Policy Changes?

We will let our Visitors and Authorized Customers know about changes to our privacy policy by posting such changes on the Site. Сепак, ако ние се менуваме нашата политика на приватност на начин со кој може да доведе до откривање на лични информации кои претходно не побарале да бидат откриени Туристички или овластената клиентите, ние ќе ве контактираме како посетител или овластениот клиентите за да се овозможи како посетител или овластениот клиентите за да се спречи таквото откривање.

линкови:

http://wysluxury.com содржи линкови до други веб-сајтови. Ве молиме имајте во предвид дека кога ќе кликнете на еден од овие линкови, ќе се пресели во друг веб-сајт. Ние ве охрабруваме да ги прочитате политиката за приватност на овие поврзани сајтови, како на нивните политики за приватност може да се разликуваат од нашите.

НЕ следете го овој линк или ќе бидат забранети од страницата!

Испрати на пријател