nang patemon Jet PiagamMusuhan nambah saka kloter ing pesawat komersial nyopir liyane lan liyane wong prejanjèn jet pribadi. garis khusus Long, kir keamanan TSA, bandara crowded, mung sawetara saka inconveniences mabur ing Jet komersial. Wong sing biasane fly kelas kapisan utawa kelas bisnis sing saiki saya looking ing ékonomi saka prejanjèn jet pribadi. Nanging, kados karo maskapai komersial, ora gampang kanggo nggoleki biaya chartering a jet. Wong kene kita njawab pitakonan: pinten iku biaya kanggo charter a jet pribadi?

 

Service Liyane Nyedhiyani

Executive Private Jet Piagam

Cahya Jet Piagam

Mid Size Private Jet Piagam

Flight Heavy Jet Pribadi Piagam

Turboprop Private Jet Piagam

wentis P Jet Pribadi charter

Biaya chartering a jet diwenehi ing dolar per jam saka kloter. Kabeneran, biaya beda-beda gumantung antarane macem-macem model pesawat. Montor mabur sing mewah, déné wong sing ora mewah. Montor mabur duwe papan kanggo luwih saka rolas penumpang, déné sing gedhe-gedhe cilik duwe sawetara minangka papat kursi penumpang mung.

One pesawat charter cilik ing pasar iku Cessna Citation Mustang, kang bisa jog bab 4-5 penumpang. Iku uga mengkono dadi bidang murah kanggo charter: sampeyan bisa charter a Cessna Citation Mustang kanggo bab $1700 saben jam saka kloter.

Luwih luwih gedhe tinimbang Citation Mustang punika Learjet ing 60, kang bisa jog nganti 8 penumpang. Digawe dening Bombardier Aerospace ing Wichita, Kansas iku bakal biaya bab $3400 saben jam mabur kanggo piagam iki Learjet 60.

Ing pungkasan sing luwih dhuwur iku sawijining pesawat kaya Gulfstream 550, kang biaya babagan $8600 saben jam wektu mabur. Mbantu dicokot sing bisa jog bab 14-19 penumpang.

 

 

Golek Private Jet Piagam Service Flight Near Me Saka utawa Kanggo Amerika Domestik

AlabamaIndianaNebraskaSouth Carolina
AlaskaIowaNevadaSouth Dakota
ArizonaKansasNew HampshireTennessee
ArkansasKentuckyNew JerseyTexas
CaliforniaLouisianaNew MexicoUtah
ColoradoMaineNew YorkVermont
ConnecticutMarylandNorth CarolinaVirginia
DelawareMassachusettsNorth DakotaWashington
FloridaMichiganOhioWest Virginia
GeorgiaMinnesotaOklahomaWisconsin
HawaiiMississippiOregonWyoming
IdahoMissouriPennsylvania
IllinoisMontanaRhode Island

Kirimi iki kanggo kanca