Private Jet Safety Information

Privatejetcharterflightservice.com commitment to your safety:

Privatejetcharterflightservice.com is dedicated to ensuring the safe travel of our clients by working only with aircraft and operators that are in compliance with the FAA regulation known as FAR Part 135. The FAR Part 135 certification was created to provide a standard for aircraft safety, operations, maintenance, regulations and licensing.

In addition to the standards set by FAR Part 135, Privatejetcharterflightservice.com wis ditetepake kritéria safety malah luwih cethané dening mrintahake a audit safety pihak katelu kanggo kabeh penerbangan Chartered. audit safety pihak katelu iki, conducted dening TripCHEQ, bakal nyedhiyani tanggungan sing saben pesawat Chartered wis conducted ing proses aman bisa.

Safety punika Prioritas kita:

Privatejetcharterflightservice.com njupuk bangga ing kemampuan kita kanggo nyedhiyani informasi tambahan safety tartamtu kanggo saben pesawat. Wyvern lan Aviation Research Group (ARG / US) sing pihak katelu anjog, auditor safety sawijining sing spesialisasine ing nganakake ing situs pangopènan pesawat lan verifikasi kru syarat pengalaman.

ARG / US wis dikembangaké ing program TripCHEQ, kang menehi informasi penting hubungane pesawat. TripCHEQ compiles informasi ing operator pesawat lan ngetung ing basis pesawat-by-pesawat.

Kabeh operator kita kudu ARG / US Gold, Gold + utawa Platinum dirating. tambahan, pilot sing kudu diketik lan certified. ARG / TripCHEQ US regane kanggo pelanggan charter amarga menehi sawijining, adil tanggungan sing pesawat lan punggawa milih kanggo pesawat charter sing bakal ana dening standar safety keras ing industri jet pribadi.

Kirimi iki kanggo kanca