Paling saka materi sumberipun dikirim ing situs iki dikirim miturut "padha nggunakake" piwulangé hukum hak cipta kanggo Reporting warta non-komersial, tujuan pendidikan lan diskusi. We tundhuk marang kabeh panjalukan takedown.

Yen sampeyan duwe alasan kanggo sing pracaya siji saka isi kita wis nglanggar hak cipta utawa sawetara Search Results referensi kanggo isi ilegal, hubungi kita nggunakake menu kontak kita nyedhiyani.

Mangga ngidini nganti 1-3 bisnis dina kanggo nanggepi email. Elinga yen emailing complaint kanggo pihak liyane kayata Provider Service Internet, hosting Provider, lan pihak katelu liyane ora nyepetake penjenengan lan awet respon telat amarga complaint ora ngajokake mlaku.

Elinga kita hasil mung karo pesen sing syarat ing ngisor iki:

  1. Mangga Nyedhiyani kita karo jeneng, alamat lan telephone number. We cadangan hak kanggo verifikasi informasi iki.
  2. Nerangake kang hak cipta materi wis kena pengaruh.
  3. Mangga nyedhiyani pas lan lengkap menyang link URL.
  4. Yen cilik file karo isi ilegal, please njlèntrèhaké isi sedhela ing loro utawa telu.
  5. Mangga mesthekake yen sampeyan bisa nampa pitakonan luwih saka kita ing alamat e-mail sing nulis saka.
  6. Mangga nulis kanggo kita mung ing Inggris.
  7. Anonymous utawa pepak pesen ora urusan karo. Matur nuwun kanggo pangerten.

Kabeh gambar sing ora ing hak cipta kita lan kagungane pamilik. We ngormati Copyright Laws. Yen wis ketemu link kanggo isi ilegal, please laporan menyang kita nggunakake menu kontak. Kita bakal mbusak iku ing 1-3 bisnis dina.

Kind Regards
Admin

Kirimi iki kanggo kanca