Nbaa 2016 penghargaan Langkawi Private Jet Aircraft Konferensi

Dunia pribadi jet acara penghargaan show paling gedhé saka asosiasi bisnis Aviation nasional 2016 ing Orange County Convention Center in Langkawi Airport Executive & Pameran Pesawat perdagangan nuduhake acara. Sampeyan uga bisa nyewa a jet charter pesawat pribadi saka utawa Kanggo Orlando Florida Kene

Gabung 27,000 profesional industri kanggo telung dina paling penting saka aviation bisnis. Ranked minangka gambar perdagangan paling gedhé kaping enem ing Amerika Serikat, Konvènsi Aviation Bisnis & pameran (Nbaa-Bace) bakal dianakaké Nov. 1-3, 2016, ing Orlando, Florida, nggawa bebarengan nduweni pesawat saiki lan calon, manufaktur lan pelanggan menyang siji Panggonan patemon kanggo njaluk karya kritis tuntas mbukak https://www.nbaa.org/events/bace/2016/

Napa Aja Pengin Miss NBAA BACE

Speakers Featured ing NBAA-BACE

Industri Business Aviation ing 2016

Golek Private Jet Piagam Service Flight Near Me Saka utawa Kanggo Amerika Domestik

AlabamaIndianaNebraskaSouth Carolina
AlaskaIowaNevadaSouth Dakota
ArizonaKansasNew HampshireTennessee
ArkansasKentuckyNew JerseyTexas
CaliforniaLouisianaNew MexicoUtah
ColoradoMaineNew YorkVermont
ConnecticutMarylandNorth CarolinaVirginia
DelawareMassachusettsNorth DakotaWashington
FloridaMichiganOhioWest Virginia
GeorgiaMinnesotaOklahomaWisconsin
HawaiiMississippiOregonWyoming
IdahoMissouriPennsylvania
IllinoisMontanaRhode Island

Komentar wis ditutup.

Kirimi iki kanggo kanca