Luxury Princess Hotel Suite

The Katara Suite nawakake 4 turu kalebu Suite Princess karo spa Pagoda pribadi, karo jacuzzi, ing kubah kanggo wayahe istirahat

Suite iki salah siji saka Italia kang paling gedhé lan kalebu kamar rapat ing lantai 8 lan 2 terraces darmabakti - siji saka 250M2 kang nawakake setelan nedha bengi sampurna, lan liyane karo solarium eksklusif - a spa Pagoda pribadi, karo jacuzzi, ing kubah kanggo wayahe istirahat. The Katara Suite nawakake 4 turu kalebu Suite Putri.

http://www.excelsiorhotelgallia.com/en/rooms/katarasuite

Golek Private Jet Piagam Service Flight Near Me Saka utawa Kanggo Amerika Domestik

AlabamaIndianaNebraskaSouth Carolina
AlaskaIowaNevadaSouth Dakota
ArizonaKansasNew HampshireTennessee
ArkansasKentuckyNew JerseyTexas
CaliforniaLouisianaNew MexicoUtah
ColoradoMaineNew YorkVermont
ConnecticutMarylandNorth CarolinaVirginia
DelawareMassachusettsNorth DakotaWashington
FloridaMichiganOhioWest Virginia
GeorgiaMinnesotaOklahomaWisconsin
HawaiiMississippiOregonWyoming
IdahoMissouriPennsylvania
IllinoisMontanaRhode Island

Komentar wis ditutup.

Kirimi iki kanggo kanca