Airbus ACJ320neo Aerospace wasta Jet Pesawat Tah Review

Wysluxury Airbus ACJ320neo bisnis jet perusahaanAirbus ACJ320neo Aerospace wasta Jet Pesawat Review ieu Elevating kanyamanan ka jangkung anyar jeung ngalayang panumpang ka horizons anyar, ku cara nyokot kauntungan tina téhnologi paling modern, ieu jet perusahaan lega nawiskeun para nasabah kamampuhan pikeun nyandak lifestyles mewah maranéhanana jeung aranjeunna dimana wae aranjeunna balik bari perjalanan di Saté dina jet pribadi dianggap ku sabagian jadi méwah pamungkas dina perjalanan. Tapi, aya nilai nyata dina tunggang dina hiji, kudu sabenerna nanggung eta. Bari aya sagala jinis planes dipaké pikeun fleets jet pribadi, Airbus dianggap minangka salah sahiji merek pesawat pangalusna dina bisnis nu.

Airbus, hiji pausahaan nu geus nyieun ngaranna pikeun inovasi dina téhnologi aerospace, ieu bringing kaluar generasi panganyarna miboga planes husus dirancang pikeun pamakéan jet perusahaan tur swasta. Kaasup dina generasi anyar ieu planes teh Airbus ACJ320neo. review ieu bakal butuh katingal ngadeukeutan dina modél anyar ieu jeung kumaha eta ngagambarkeun masa depan jet pribadi.

Airbus Ihtisar ACJ

Airbus geus dipake dina generasi saterusna maranéhanana jet saprak 2016. Kaasup di apdet ieu mangrupa kacida populerna Jet Airbus komérsial maranéhanana (ACJ) garis. garis ACJ maranéhanana pohara populér kalayan maranéhanana anu mésér jet sorangan jeung ku fleets nu mawa jasa rental swasta jet. Bari ACJ geus kabuktian jadi pisan suksés kalayan kombinasi na fitur, kinerja, jeung efisiensi, Airbus masih weruh yén aya kénéh rohangan pikeun perbaikan. Ieu nyababkeun ka pelepasan ti ACJneo, generasi saterusna Airbus jet komérsial, dina Januari 2016.

The Airbus ACJ320neo teh produk tina program neo Airbus urang. Neo sabenerna mangrupa akronim nu nangtung pikeun "pilihan engine anyar". Airbus developed new engine options for their commercial planes such as the A320. These new engines have lofty performance goals: a 15 ka 20 percent improvement in fuel efficiency, reduced noise, and lower emissions. With these promises, orders for the “neo planes” were huge—5200 units, to be exact. To put this into perspective, Airbus has sold around 7500 narrow-body aircraft since 1988. Given the magnitude of sales, the neo represents the future of Airbus. It has to live up to the hype as it’s now the primary money maker for the company.

Dina ngembangkeun tina ACJneo, Airbus kokotéténgan pikeun cara sangkan planes maranéhanana leuwih efisien ti kantos sateuacan. primér métrik perusahaan The dipake teh "per panumpang korsi mil" cost. Hal ieu dianggap salaku ukuran tina biaya-efektivitas operasi pesawat. Handap ongkos ieu, nu kumaha efisien pesawat anu. Pikeun meunangkeun panghandapna ongkos per panumpang korsi mil, Airbus dijieun sagala rupa kamajuan dina rékayasa tina ACJneo. Bari Airbus geus nempatkeun hiji tekenan kana efisiensi, maranehna jadi tanpa sacrificing kanyamanan, kinerja, and other desirable features for jets. These areas of improvement will be put into focus later.

Given its important position in the Airbus product line, the ACJ320neo has to live up to the hype and more. The good thing is that while taking a closer look, this plane is everything it was advertised…and then some more.

ACJ20neo Capacity

The overall capacity of an aircraft can be divided into multiple metrics. This measurement is basically dependent on the internal configuration of an individual plane. kapasitas koper bisa dibagi jadi 2 parameter: kapasitas koper internal, nu jumlah koper nu bisa stowed jero tekanan / hawa dikawasa kompartemen tina pesawat, jeung kapasitas koper éksternal, nu jumlah koper nu bisa diakses tina luar pesawat.

Sanajan Airbus ACJ320neo boga kapasitas koper éksternal, eta nyusun keur eta ihwal eusi koper internal masif na. Kapasitas koper internal tina ACJ320neo diukur dina staggering 976 liter kubik, sahingga gampang nu pangalusna di kelas na di kategori ieu. Kapasitas seating sakabéh pesawat ieu sagemblengna gumantung kana jenis konfigurasi interior boga hayang, tapi konfigurasi stock na bisa nyadiakeun seating nyaman keur 19 jelema, nu leuwih ti cukup pikeun kalolobaan kaperluan.

Payload

Pikeun ngukur payload hiji pesawat urang, Anjeun kudu make sababaraha ukuran patali beurat pesawat urang, jumlah item eta bisa mawa, jeung kawas. Beurat operasional tina hiji pesawat anu beurat pesawat kaasup awak operasional, cairan perlu kayaning suluh, sarta sakabeh parabot operator diperlukeun pikeun hiber. The takeoff maksimum sarta beurat badarat anu dihartikeun salaku total beurat maksimum hiji pesawat pinuh dipak mana takeoff jeung badarat bisa dipigawé aman. beurat mangpaat diartikeun jumlah beurat nu pesawat bisa mawa sanggeus beurat pilot, pagawe, jeung bahan bakar ieu dihapus.

Dina istilah fitur payload ieu, the enhancements on the Airbus ACJ320neo also work very well in its favor. Maximum landing weight is measured at 148,592 pounds, and maximum takeoff weight is measured at 174,165 pounds, which is higher than most of the planes in its class. The operational weight of this plane is measured at 104,453 pounds. Lastly, the useful payload of this plane is measured at 8,900 pounds, which may not sound much, but is significantly higher than the competition. In terms of payload numbers, the ACJ320neo shines.

kagancangan

Speed is dependent on a wide range of variables. nilai Ieu gumantung fitur internal kayaning kakuatan mesin sarta efisiensi aerodinamika, bari faktor luar kayaning ketebalan hawa sarta headwind / tailwind kakuatan ogé maénkeun peran mangrupa. Keur Airbus ACJ320neo, inohong nunjuk ka pesawat anu leuwih ti sanggup hiber KUMIS. speed pesiar maximumna diukur dina 527 mph, speed pesiar rata na diukur dina 527 mph, tur panjang speed rentang pesiar na diukur dina 514 mph. Sakabéh inohong ieu ngagambarkeun kamajuan modest dibandingkeun planes sarupa di kelas na.

jajaran

Kisaran pesawat a nyaéta ukuran anu sabaraha jauh pesawat a bisa ngarambat maké tank pinuh suluh. Nunjukkeun yen hiji faktor anu Airbus fokus kana mangsa ngembangkeun program Neo nyaeta efisiensi suluh, you can expect this plane to shine in that department or at least show significant improvements relative to its competition. Apparently during testing, sagala parobahan ieu digarap, hasilna kana angka rentang anu bakal gampang niup jauh kompetisi.

rentang maksimum nu diukur tina Airbus ACJ320neo diukur dina 7,099 miles, sedengkeun korsi rentang pinuh diukur dina 7,021 miles. rentang maksimum diartikeun salaku furthest hiji pesawat bisa ngapung di speed pesiar di luhurna optimal, bari korsi rentang pinuh diartikeun salaku rentang maksimum hiji pesawat bisa ngapung di payload maksimum. The masing-masing ukuran turunan anu nyata luhur dibandingkeun jet sarupa, delivering on jangji anu jet neo bakal Fitur sahanteuna 20% efisiensi suluh hadé dibandingkeun kompetisi maranéhna.

luhurna

Luhurna nyaéta métrik kinerja sejen ilahar dipake pikeun nangtukeun kamampuhan kinerja hiji pesawat urang. Nu leuwih luhur ti luhurna hiji pesawat bisa ngarambat, nu hadé kakuatan nyaeta. Dina waktos anu sasarengan, keur sanggup ngarambat dina hiji luhurna luhur presents sababaraha pagelaran sarta efisiensi kaunggulan. Kalawan hadir hawa thinner di altitudes luhur, lalawanan hawa sarta sered janten ngurangan, hasilna kana speeds perjalanan luhur jeung efisiensi suluh hadé. Curiously, nu ACJ320neo ngabogaan siling jasa tina 41,000 suku, nu curiously handap dibandingkeun jet sarupa anu gaduh jasa altitudes nepi ka 45,000 suku.

landasan Panjang

panjangna landasan nyaéta set tina ukuran nu nangtukeun jarak diperlukeun pikeun hiji pesawat nyandak off di speed lengkep sareng ngadamel eureun pinuh on badarat. Badarat jarak tina ACJ320neo diukur dina 4,665 suku, nu hartina alat eta teh panjangna required lapangan diperlukeun ka darat pesawat di beurat rata. Panjang lapangan saimbang diukur dina 5,820 suku, which is the distance required to send an aircraft at takeoff speed and then make a full stop. While there are multiple factors that can affect these runway length figures, it can be safely said that the ACJ320neo requires more runway length to take off and land safely.

Extra features

The Airbus ACJ320neo has a boatload of new features, taking advantage of tech improvements developed over years of aircraft experience. The ACJ320neo, as well as the other commercial jet models included in the neo program, comes standard with fly by wire controls, advanced avionics, and range-boosting features. It also comes with a 90-foot cabin that can be customized according to the owner’s needs and preferences. While the default 19-seat configuration is both comfy and luxurious, Airbus has a myriad of options that will help customize jets according to the owner’s personal preferences.

kacindekan

The Airbus ACJ320neo Aviation, while far from being a perfect jet, represents the future of commercial aircraft. Kalayan perbaikan signifikan sarta desain ujung motong, eta delivers kinerja sarta efisiensi tokoh nu ngajadikeun eta nangtung kaluar pikeun sésana. Éta gancang, langkung suluh efisien, sarta beuki sanggup mawa beban heavier ti contemporaries na. perbaikan ieu sagemblengna make akal pikiran teu sakadar keur boga jet pribadi, tapi ogé pikeun maranéhanana museurkeun rentals. méwah sarua, kinerja hadé, jeung waragad handap: naon deui tiasa renter a hoyong dina rental jet pribadi? Airbus geus dipigawé deui.

Airbus interior acj320neo wirahma

Manggihan wasta Jet Piagam Service hiber Near Me Ti atanapi Ka Amérika Doméstik

AlabamaIndianaNebraskaKarolina Kidul
AlaskaIowaNevadakidul Dakota
ArizonaKansasNew HampshireTennesse
ArkansasKentuckyNew JerseyTexas
CaliforniaLouisianaNew MexicoUtah
ColoradoMaineYork énggalVermont
ConnecticutMarylandPropinsi Sulawesi TenggaraVirginia
DelawareMassachusettsNorth DakotaWashington
FloridaMichiganOhioVirginia Kulon
GéorgiaMinnesotalebengWisconsin
HawaiiMississippiOregonWyoming
IdahoMissouriPennsylvania
IllionisMontanaRhode Island

No Comments Yet.

Leave a comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Kirim surélék ieu balad