Embraer Konsul 500 Wasta Jet Ride Pertengahan Ukuran Piagam

Embraer Konsul 500 Wasta hiber Jet Ride ti Punta Cana ka Fort Lauderdale Florida NBAA 2018 pesawat penerbangan pesawat Pertengahan Ukuran Piagam jasa rental Wah ieu kol anyar Kuring kawas katingal ieu dina ieu bau pesawat brand-anyar jeung éta pisan lega sabenerna jelas bener teu nyaman didieu pilari beautifully dipigawe pisan upscale hi ngaran mah Eduardo datangna di dieu kuring 'm pilot test pikeun Umbra bulu kiwari kuring gé jadi kaptén keur hiber kami ti Punta Cana ka Fort Lauderdale na urang mibanda jalur éta geus nyetél didieu di kabina kami nuju bade ngalayang di 43,000 suku cuaca anu saé angin anu ogé nulungan urang di arah Florida sarta Bart ngabogaan bener nice waktos Abdi didieu ku kaptén sasama abdi Luis Salgado anjeunna salah sahiji pilots kuring salaku kuring jeung urang nuju ngalayang dinten praetor nu 500 kapal terbang ieu salah sahiji anu pang airplanes modern di pasar téh mangrupa laleur pinuh ku rail laleur-demi-kawat pesawat urang teu terang yen urang teu boga hiji yoke kami ngapung teken samping

urang boga set pinuh ku badag mintonkeun warni geulis tur sagala mintonkeun ieu urang tiasa nempatkeun muatan kami for ngapung kami boga informasi urang nu urang ngagunakeun pikeun ngapung dasar urang gaduh rencana hiber kami handap dieu na urang malah tingali kaca syndic yen urang tiasa ningali sadaya sistem urang kumaha aranjeunna nu gawe jadi ieu téh dina pangalusna anjeun bisa meunang di pasar dinten saleresna mah kudu tahan jet ka sorangan tapi aya ngan sababaraha langkung panumpang méré tag marengan kuring sangkan ieu Alisa

Alisa nyaeta ti Embraer na ieu téh Jenny ngarah nu tunggang bareng jeung kuring ogé kuring boga Thiago dieu ngarah keur sakabeh ahli samentara aranjeunna tunggang sareng abdi tur némbongkeun up brand anyar ieu pre-wisata 500 kalawan ngan 14 jam dina jam nu. Eta hartina flew di ti pabrik brand-anyar ti Brazil denier pajoang ngaran abdi Pam anjeun di papan tulis pre-wisata 500 kiwari kami nuju bade ti Punta Cana ka Fort Lauderdale waktos abdi ngeunaan dua jam na 22 menit ngeunaan waktu mah ngan hoyong masihan anjeun pengarahan kaamanan

urang gaduh dua Éntri darurat kaluar panto nu sumping liwat sarta toilét hama hirup anjeun anu lokasina di tukangeun ankles anjeun sarta aranjeunna leungitna masker oksigén kustomisasi oksigén bakal lungsur ti dieu urang boga sarapan lampu pikeun anjeun patalékan henteu siap balik oke hayu urang indit

Kuring keur kitu amazed I gaduh nami abdi dina manual tur pilari éta geulis kawas kuring siap pikeun saréat dzat abdi gosh Duh Gusti eta mana cukup datar. Kuring ngan némbongkeun Anjeun kumaha kreatif nu cikal bakal bébas wisata 500 tiasa urang tiasa tobat sagala sits nyanghareup ka gigir kawas kieu carana nice bisnis pisan sosial Sam kami geus satengahna mun Fort Lauderdale euweuh kumaha aran ngeunaan print atawa 500 dina pangalaman Anjeun nyaho naon G ieu teh pangalaman best of a jet pribadi ukuranana papanggih kantos I lumangsung alatan kabin geus lega teuing lega ti jet midsize has tur pangalusna sadaya nyaeta jadi sepi dina pesawat ieu anjeun terang bener anu pangalaman bener alus HR bener teu nyaman 500 nyaeta 30 250 mil laut anjeun disebutkeun kanyamanan ka nu

pangalaman sabab éta pesawat widest sabenerna saingan pangdeukeutna nyaéta lima inci narrower dina taktak jeung tujuh di lantai lanté datar genep suku kabin stand-up nu 5800 suku kabin tekanan luhurna di 45,000 suku awak urang lamun urang ngarasa kawas urang keur di 5800 mana eta ngamungkinkeun urang pikeun mibanda kirang kabin di tabel téh mangrupa jet sosial pikeun umur sosial I resep ngomong kami boga konektipitas teu mung kamampuhan Wi-Fi Overland tapi Ka-band minangka pilihan kahiji pikeun pertengahan ukuran Embraer jet bisnis pausahaan Kategori hal nice ngeunaan pesawat ieu téh mangrupa jet midsize pikeun pertengahan ukuran budgets jeung ongkos sanajan kitu méré Anjeun rarasaan ngeunaan ieu sabenerna lega kitu lamun anu urang kumaha anjeun mayar hal hadé ti sagigireun génder

pancen jeung J naon kuring nanya anjeun resep sabaraha hiji jet kawas ongkos ieu pesawat ieu genep belas salapan salapan puluh lima kitu ogé tujuh belas juta ogé kuring kawas cara anjeun carioskeun 69.95 éta genep belas juta salapan ratus salapan puluh lima rébu pérak katuhu dzat gosh kuring jadi lamun kuring masihan anjeun 17 juta ceunah $5 deui éta punten oke salami gonna jadi malah tagihan kitu ieu téh nu mandi dina pre-wisata 500 éta ogé geulis bangor lega Kuring nétélakeun pikeun jet midsize kami ulah pikir ngeunaan pesawat badag tapi sono sisi Anjeun kudu boga sungut lalaki hipu kawas ieu méwah

Daptar jenis wasta Jet Pesawat Aerospace Aviation of manufactures model pesawat Air anjeun tiasa nyewa pikeun bisnis atawa tujuan rujukan Personal atawa leutik dina bandara wae Near Me

BombardierGulfstreamDassault UkayBoeing
Cessna rujukanEmbraerAirbusBeechcraft
HawkerDornierPilatus

urang dikaitkeun saméméhna ngeunaan jet sosial hiji atawa média sosial jet na I ngan lumangsung gaduh nyalurkeun YouTube anjeun nepi ka dieu anjeun dilayanan tina dzat Allah sistem kami abdi Wi-Fi kami ngalakukeun eta jeung hal nice nyaeta urang kudu ngarep-kawas hiburan sangkan liwat Apple TV Abdi tiasa nempatkeun presentasi di up dina monitor Ronna ngabdi kawas hey Iago ngadangukeun kumaha anjeun tingali ngalakukeun eta teu Pangacara - 360 kawas kieu kitu a perawatan sosial sakumaha ayeuna masihan kasempetan sosial ieu geura-giru hehehehe kitu ieu téh jok deui didieu naon

Kuring kawas ngeunaan salah ieu téh ayeuna teh henteu crap aya sababaraha leungitna Pakem sabab bakal ningali kieu anjeun bisa nempo ngagoler dina sagala jalan sangkan aya sabenerna ngan di bagian tukang eta tiasa janten hal estu teu nyaman teu hal goréng pisan Sam I 'm bade ningalikeun maneh sabaraha urang kalahiran korsi ieu kana karya kaayaan pinuh pisan gampang urang nuju bade darat on Airport ieu katuhu dieu saméméh Bandara Internasional Lauderdale ieu bagan pendekatan nu urang nuju bade janten nu urang nuju bade mun dilarapkeun ka tanah di Fort Lauderdale tur anjeun tiasa ningali dieu eta oge boga Gambaran ngeunaan urang tina posisi urang dina grafik anjeunna keur jalan pikeun mawa kami sakitar dieu giliran urang di lajeng simkuring iwung anu hiber hébat oke Sam ayeuna urang 'ulang gumbira keur nembongkeun maneh teh parade pikeun 600 datangna dina jero jeung mahluk interior ieu disebut bossa Nova naon teu nu bener mean tangtu éta wangun musik nu janten pisan kawentar tur nyusahkeun interior euyeub tapi bener éta ngeunaan Amérika datang babarengan Kalér jeung Amerika Kidul jeung naon tiasa ngalakukeun jeung nu jenis kakuatan

ogé nu bossa Nova lamun ditarjamahkeun hartina trend anyar atanapi gelombang anyar jadi naon geus urang direbut kiwari aya dua Amérika tungtungna méré pangalusna dipibanda pikeun Tujuan tunggal nu bakal nyieun nu pamungkas crafted interior stylized sarta pamungkas super midsize jet jeung angkutan barang atawa 600 a jet katingal geulis di pedalaman ieu mibanda 2 X Factor na bossa Nova naon a

tema na urang miboga kamampuh nyimpen hiji 105 derajat sudut seating bari dina waktu anu sarua lamun birthing nu cushions eta flattens kaluar lajeng di cushions digolongkeun deui kana liang nyieun ranjang Wah jadi anjeun tiasa gaduh si diuk si peletakan I kawas hebat pisan ngeunaan jet bisnis ayeuna teh teu resep maskapai nu ngarambat anjeun tiasa nyaluyukeun jet ka jalan rék Anjeun bisa mutuskeun anjeun sacara harfiah bisa boga rarancang maskapai sorangan lamun kuring kantos gonna ngaji ti sorangan maskapai hawa Sam tangkal mah nyaho naon pedalaman bakal kawas

Manggihan wasta Jet Piagam Service hiber Near Me Ti atanapi Ka Amérika Doméstik

AlabamaIndianaNebraskaKarolina Kidul
AlaskaIowaNevadakidul Dakota
ArizonaKansasNew HampshireTennesse
ArkansasKentuckyNew JerseyTexas
CaliforniaLouisianaNew MexicoUtah
ColoradoMaineYork énggalVermont
ConnecticutMarylandPropinsi Sulawesi TenggaraVirginia
DelawareMassachusettsNorth DakotaWashington
FloridaMichiganOhioVirginia Kulon
GéorgiaMinnesotalebengWisconsin
HawaiiMississippiOregonWyoming
IdahoMissouriPennsylvania
IllionisMontanaRhode Island

No Comments Tapi.

Ninggalkeun comment hiji

Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina loka!

Kirim surélék ieu balad