di jero pasamoan Jet PiagamNu repot beuki ngalayang dina planes komérsial anu nyetir beuki loba urang Darma jet pribadi. garis adat Long, cék kaamanan Tsa, bandara rame, ngan sababaraha inconveniences of ngalayang dina jet komérsial. Jalma nu normal ngapung kelas mimiti atawa kelas bisnis ayeuna beuki nempo ékonomi tina Darma jet pribadi. Tapi, kawas jeung Airlines komérsial, anak teu gampang pikeun manggihan biaya chartering hiji jet. Jadi di dieu we ngajawab pertanyaan: sabaraha teu eta ngarugikeun ka piagam hiji jet pribadi?

 

Service séjén Urang Nyadiakeun

Eksekutif wasta Jet Piagam

Lampu Jet Piagam

Pertengahan Ukuran wasta Jet Piagam

Hiber beurat Jet wasta Piagam

Turboprop wasta Jet Piagam

leg kosong Jet wasta piagam

Biaya chartering hiji jet dirumuskeun dina dollar per jam ngapung. saperti nu diharapkeun, biaya beda-beda antara model beda pesawat. Sababaraha pesawat nu mewah, sedengkeun batur anu teu mewah. Sababaraha pesawat geus rohangan leuwih ti belasan panumpang, sedengkeun nu leuwih leutik gaduh salaku sababaraha salaku opat korsi panumpang ngan.

Salah sahiji planes piagam pangleutikna di pasar nyaéta Cessna rujukan Mustang, nu bisa kursi ngeunaan 4-5 panumpang. Ogé kajadian jadi pesawat cheapest ka piagam: Anjeun bisa piagam a Cessna rujukan Mustang salila kira $1700 per jam ngapung.

Rada leuwih badag batan rujukan Mustang nyaéta Learjet nu 60, nu bisa jok nepi ka 8 panumpang. Dijieun ku Bombardier Aerospace di Wichita, Kansas nya tangtu biaya Anjeun tentang $3400 per jam ngalayang ka piagam nu Learjet 60.

Dina ahir luhur nyaeta pesawat kawas Gulfstream 550, nu waragad kira-kira $8600 per jam waktu ngalayang. Eta mantuan saeutik nu bisa kursi ngeunaan 14-19 panumpang.

 

 

Manggihan wasta Jet Piagam Service hiber Near Me Ti atanapi Ka Amérika Doméstik

AlabamaIndianaNebraskaKarolina Kidul
AlaskaIowaNevadakidul Dakota
ArizonaKansasNew HampshireTennesse
ArkansasKentuckyNew JerseyTexas
CaliforniaLouisianaNew MexicoUtah
ColoradoMaineYork énggalVermont
ConnecticutMarylandPropinsi Sulawesi TenggaraVirginia
DelawareMassachusettsNorth DakotaWashington
FloridaMichiganOhioVirginia Kulon
GéorgiaMinnesotalebengWisconsin
HawaiiMississippiOregonWyoming
IdahoMissouriPennsylvania
IllionisMontanaRhode Island

Kirim surélék ieu balad