Ngabulkeun Cardone wasta Jet Piagam hiber bobodoran Toko Pesawat Tah Aviation

Grant Cardone Gulfstream G200 ngajelaskeun naha Jet wasta Piagam hiber bobodoran Toko Pesawat Tah Aviation make akal pikiran pikeun Pangusaha bisnis atawa perjalanan pribadi buka http://wysluxury.com/location/ lokasi deukeut anjeun

Lamun anjeun ngapung swasta anjeun teu kudu jadi kalawan 200 jalma boneka di kabin a, Tapi hal badag téh pesawat a ngaheéat waktos Anjeun. pesawat A mangrupakeun alat bisnis. Sarerea nyebutkeun pesawat a teu make akal pikiran. jalma ieu teu boga planes. Témbongkeun kuring jalma bener jegud jeung Abdi gé nunjukkeun anjeun jalma nu owns a jet. pilihan Grant urang ieu pertengahan Ukuran Teluk Populated place 200. Waktos duit, jadi investasi na mundut waktos. Meunang euyeub jeung anjeun teuing bisa sorangan a jet. Naha henteu?

 

Service séjén Urang Tawarkeun lamun datang ka hawa armada Service Transportasi

Eksekutif wasta Jet Piagam

Lampu Jet Piagam

Pertengahan Ukuran wasta Jet Piagam

Hiber beurat Jet wasta Piagam

Turboprop wasta Jet Piagam

leg kosong Jet wasta Piagam

Jet wasta Piagam Cost

Gulfstream kaala Galaxy Aerospace di 2001. akuisisi saw parusahaan inherit asli Galaxy pesawat jet, nu éta dina produksi antara 1999 jeung 2001. The original Galaxy was renamed G200 by Gulfstream. Between 2001 jeung 2011, Gulfstream oversaw produksi ampir 250 hijian Gulfstream nu 200 pesawat jet. The G200 diganti dina 2012 by the G280. If you are looking for a luxury jet to buy, artikel ieu bakal ngantep anjeun terang naha dina Gulfstream 200 kedah pilihan kahiji anjeun.

Grant Cardone compares a Global 6000 mun Gulfstream na

Aya nyatu alesan naha anjeun kudu mertimbangkeun meuli G200 hiji leuwih jet séjén. Anu mimiti, ieu jet super-midsize nawarkeun kanyamanan sarta lingkup jet kabin gedé. kabin na lega comfortably korsi salapan panumpang jeung stand-up headroom of 6'3", nu leuwih lengkep spasi ti jet sarupa séjénna nawiskeun. The Gulfstream G200 mangrupa idéal pikeun perjalanan priangan transcontinental sarta ngabogaan speed pesiar tina 540 mph. oge, nu G200 boga kapasitas koper panggedéna di kelas na.


 

Di handap ieu aya spésifikasi pesawat ieu anu bakal compel anjeun dibeuli:

Performance na Trip Analisis

Performance
- speed pesiar maksimum: 470kts

- Rata speed block: 396kts

- Rentang kalawan korsi kosong: 3,530nm

- Rentang kalawan korsi jajah: 3,130nm

- Laju nanjak: 3,700ft / mnt

- Rata ngabeuleum suluh: 278gal / hr

- panjangna widang saimbang: 6,600ft

- luhurna operasi maksimum: 45,000ft

Analisis lalampahan (1000nm)
- suluh ngabeuleum: 278gal

- luhurna hiber: 43,000ft

- Biaya suluh @ $ 5,00 / gal: $1,390

Dimensi

Internal Dimensions
- Cabin volume: 869cuft

- Cabin width: 7.20ft

- Cabin length: 24.5ft

- Cabin height: 6.25ft

External Dimensions
- Wingspan: 58.1ft

- Height: 21.4ft

- Length: 62.3ft

Weight and Comfort

Weight
- Maximum takeoff weight: 35,450lbs

- Max payload: 4,050lbs

- Basic operating weight: 19,950lbs

- Payload with full fuel: 650lbs

- Usable fuel: 15,000lbs

Comfort
- Seats: 8

- External baggage capacity: 125cuft

- Internal baggage capacity: 25cuft

List of few thing you can do when you are not depend on the airline travel in 1 day

The Gulfstream G200 is an economical aircraft that offers both comfort and range. Apart from that, the G200 is spacious and has a very impressive safety record. Ku sabab, when shopping for a jet aircraft, choose from the list of Gulfstream aircraft.

Behind the Scenes of 10X Airlines - Grant Cardone

Inside Grant Cardone's 10X Airlines Gulfstream Jet

Grant Cardone 10X List Of products at https://goo.gl/ZYYru1

Manggihan wasta Jet Piagam Service hiber Near Me Ti atanapi Ka Amérika Doméstik

AlabamaIndianaNebraskaKarolina Kidul
AlaskaIowaNevadakidul Dakota
ArizonaKansasNew HampshireTennesse
ArkansasKentuckyNew JerseyTexas
CaliforniaLouisianaNew MexicoUtah
ColoradoMaineYork énggalVermont
ConnecticutMarylandPropinsi Sulawesi TenggaraVirginia
DelawareMassachusettsNorth DakotaWashington
FloridaMichiganOhioVirginia Kulon
GéorgiaMinnesotalebengWisconsin
HawaiiMississippiOregonWyoming
IdahoMissouriPennsylvania
IllionisMontanaRhode Island

Kirim surélék ieu balad