Ngabulkeun Cardone wasta Jet Piagam hiber bobodoran Toko Pesawat Tah Aviation

Grant Cardone Gulfstream G200 ngajelaskeun naha Jet wasta Piagam hiber bobodoran Toko Pesawat Tah Aviation make akal pikiran pikeun Pangusaha bisnis atawa perjalanan pribadi buka HTTPS://wysluxury.com/location/ lokasi deukeut anjeun

Lamun anjeun ngapung swasta anjeun teu kudu jadi kalawan 200 jalma boneka di kabin a, Tapi hal badag téh pesawat a ngaheéat waktos Anjeun. pesawat A mangrupakeun alat bisnis. Sarerea nyebutkeun pesawat a teu make akal pikiran. jalma ieu teu boga planes. Témbongkeun kuring jalma bener jegud jeung Abdi gé nunjukkeun anjeun jalma nu owns a jet. pilihan Grant urang ieu pertengahan Ukuran Teluk Populated place 200. Waktos duit, jadi investasi na mundut waktos. Meunang euyeub jeung anjeun teuing bisa sorangan a jet. Naha henteu?

 

Nyandak Pangiriman Gulfstream 550 - Ngabulkeun Cardone 10x pesawat Airlines anyar $50 juta dollar jet

Ieu badag, leuwih gancang, na leuwih hade tinimbang pesawat hawa 10x munggaran kuring. ngelingan, lamun nuju teu tumuwuh, anjeun ngeuyeumbeu ... na tinggal ngeuyeumbeu bakal salawasna ngakibatkeun kontraksi. Anjeun tiasa palsu lambo hiji tapi anjeun teu bisa palsu a jet g550.

Service séjén Urang Tawarkeun lamun datang ka hawa armada Service Transportasi

Eksekutif wasta Jet Piagam

Lampu Jet Piagam

Pertengahan Ukuran wasta Jet Piagam

Hiber beurat Jet wasta Piagam

Turboprop wasta Jet Piagam

leg kosong Jet wasta Piagam

Jet wasta Piagam Cost

Gulfstream kaala Galaxy Aerospace di 2001. akuisisi saw parusahaan inherit asli Galaxy pesawat jet, nu éta dina produksi antara 1999 jeung 2001. The original Galaxy was renamed G200 by Gulfstream. Between 2001 jeung 2011, Gulfstream oversaw produksi ampir 250 hijian Gulfstream nu 200 pesawat jet. The G200 diganti dina 2012 by the G280. If you are looking for a luxury jet to buy, artikel ieu bakal ngantep anjeun terang naha dina Gulfstream 200 kedah pilihan kahiji anjeun.

Grant Cardone compares a Global 6000 mun Gulfstream na

Aya nyatu alesan naha anjeun kudu mertimbangkeun meuli G200 hiji leuwih jet séjén. Anu mimiti, ieu jet super-midsize nawarkeun kanyamanan sarta lingkup jet kabin gedé. kabin na lega comfortably korsi salapan panumpang jeung stand-up headroom of 6'3", nu leuwih lengkep spasi ti jet sarupa séjénna nawiskeun. The Gulfstream G200 mangrupa idéal pikeun perjalanan priangan transcontinental sarta ngabogaan speed pesiar tina 540 mph. oge, nu G200 boga kapasitas koper panggedéna di kelas na.


 

Di handap ieu aya spésifikasi pesawat ieu anu bakal compel anjeun dibeuli:

Performance na Trip Analisis

Performance
- speed pesiar maksimum: 470kts

- Rata speed block: 396kts

- Rentang kalawan korsi kosong: 3,530nm

- Rentang kalawan korsi jajah: 3,130nm

- Laju nanjak: 3,700ft / mnt

- Rata ngabeuleum suluh: 278gal / hr

- panjangna widang saimbang: 6,600ft

- luhurna operasi maksimum: 45,000ft

Analisis lalampahan (1000nm)
- suluh ngabeuleum: 278gal

- luhurna hiber: 43,000ft

- Biaya suluh @ $ 5,00 / gal: $1,390

Dimensi

Dimensi internal
- volume kabin: 869cuft

- lebar kabin: 7.20ft

- panjangna kabin: 24.5ft

- jangkungna kabin: 6.25ft

Dimensi éksternal
- Wingspan: 58.1ft

- luhur: 21.4ft

- panjang: 62.3ft

Beurat sarta kanyamanan

beurat
- Maksimum beurat takeoff: 35,450lbs

- Max payload: 4,050lbs

- beurat operasi dasar: 19,950lbs

- Payload kalawan suluh pinuh: 650lbs

- suluh usable: 15,000lbs

ngarareunahan
- Korsi: 8

- kapasitas koper éksternal: 125cuft

- kapasitas koper internal: 25cuft

Daptar sababaraha hal bisa ngalakukeun sawaktos Anjeun keur teu gumantung kana perjalanan maskapai di 1 dinten

The Gulfstream G200 mangrupa pesawat ekonomis nu nawarkeun duanana kanyamanan sarta rentang. Sajaba ti eta, G200 kasebut lega sarta ngabogaan catetan kaamanan pisan impressive. Ku sabab, lamun balanja pikeun pesawat jet, milih ti daptar pesawat Gulfstream.

Balik Pamandangan ti 10x Airlines - Grant Cardone

Jero Grant Cardone urang 10x Airlines Gulfstream Jet

Ngabulkeun Cardone 10x daptar produk di https://goo.gl/ZYYru1

Rusiah ngeunaan wasta kapamilikan Jet

Manggihan wasta Jet Piagam Service hiber Near Me Ti atanapi Ka Amérika Doméstik

AlabamaIndianaNebraskaKarolina Kidul
AlaskaIowaNevadakidul Dakota
ArizonaKansasNew HampshireTennesse
ArkansasKentuckyNew JerseyTexas
CaliforniaLouisianaNew MexicoUtah
ColoradoMaineYork énggalVermont
ConnecticutMarylandPropinsi Sulawesi TenggaraVirginia
DelawareMassachusettsNorth DakotaWashington
FloridaMichiganOhioVirginia Kulon
GéorgiaMinnesotalebengWisconsin
HawaiiMississippiOregonWyoming
IdahoMissouriPennsylvania
IllionisMontanaRhode Island

Komentar nu ditutup.

Kirim surélék ieu balad