The Best Luxury Boat How To Sell My Yacht Fast Online

Kumaha ngajual parahu mah online step by step nyaéta cara nu panggampangna ngeunaan cara kuring bisa dijual parahu keur pelesir mah gancang via service internet marketing online

Kumaha Jual Parahu Anjeun pikeun Harga pangluhurna

Ieu mangrupakeun ide nu sae pikeun meunangkeun parahu surveyed jadi Anjeun bisa diajar ngeunaan jeung ngalereskeun nu mana wae nu masalah poténsial saméméh parahu mana dina pasaran. Lamun handap atawa topsides kudu pakasaban cet, ngalakukeun hal eta. Upami Anjeun keur ngalukis kulit nu, make cet warna bodas atawa poék-blue. Tapi, hiji calo ngajak teu belanja duit dina upgrades éléktronik. Anjeun ngan bakal meunangkeun bagian leutik tina investasi anu balik deui.

  • Harga eta katuhu. Harga eta katuhu. Harga eta katuhu.
  • Anjeun dina garis jeung mariksa sakabéh loka internet. Yachtworld, Parahu padagang, Boats.com jsb. jsb. Nyitak salinan sagala parahu comparable ka Hormat. Catetan jumlah total. Catetan nu mana wae nu kaistiméwaan batur parahu geus atawa teu boga. Ogé kasampak di jam engine parahu sejenna, teu eta geus trailer a, cet handap, jsb, jsb. Ieu kabeh pohara penting. Anjeun kudu ngabandingkeun apel ka apel. (Conto - handap parahu trailerable dicét ngajual keur kurang.) Catetan lokasi di mana parahu didaptarkeun. (Conto - Florida parahu ngajual kurang - panas, panonpoe, angin, uyah jeung taun pamakéan buleud.)
  • Nelepon sababaraha calo nu geus parahu anu comparable ka Hormat. Nyaritakeun eta saha wae nu jeung naon nu geus. Paling calo kudu pisan koperasi. Nanya naha parahu maranéhanana geus didaptarkeun teu dijual. Nanya naon anu maranehna mikir eta bakal nyokot ngajual parahu maranéhanana. Nanya naon anu maranehna mikir parahu Anjeun sia. Nanya lamun maranéhanana bade dagangan eta naon nu bakal maranéhanana méré Anjeun for eta.
  • Pariksa Panungtun bedah BUC jeung NADA, tapi teu nunda loba iman dina naon anu maranehna nyebutkeun. Kalolobaan ieu, dina pendapat abdi, anu sagemblengna taliti tapi maranehna naon tepi nangtukeun nilai injeuman parahu Anjeun dina. Jadi sanajan taliti masih kénéh hal mertimbangkeun.

Ayeuna diuk turun. Tingali kabéh data anjeun geus dikumpulkeun. Ngitung naon sabenerna waragad pikeun nahan asup pikeun parahu Anjeun keur bulan leuwih saeutik. Jujur jeung diri! (Catetan: naon ngahutang dina parahu Anjeun gaduh nganggur teu mibanda nilai ritel anak.) Ulah salempang ngeunaan putting "kamar ngageol" dina jumlah Anjeun. Anjeun teu kudu salempang ngeunaan "kamar negotiate" lamun taya sahijieun asup. Ayeuna harga parahu Anjeun jadi hiji gigireun ngajual. Saha deui atuh nyeri tapi kuring teu inget seller nu mana wae nu kungsi nétélakeun kuring "wow, I dijual parahu mah murah!"

Top Ten Tips Pikeun Ngajual Parahu anjeun

1. Market eta!: Ngaiklan beurat. Iklan tempat di local boating pencét, koran poéan badag sarta, lamun éta parahu gede atawa salah sahiji kasadiaan kawates nu pembeli dipikaresep bakal ngarambat kaluar ti nagara nempo, nempatkeun Iklan di tempat regional jeung nasional pricier. Iklan gambar tarik leuwih traffic. Rohangan nyewa di sawatara loba jalan raya-sisi mana ratusan passers-ku bisa nempo-leuwih ti di driveway Anjeun.

2. Dipecat-up!: Mimitian engine jeung haneut nepi jam saméméh prospek a asalna nempo parahu. A batré paéh atawa balky mimiti-komo pikeun alus teuing engine-robah pembeli off.

3. Jangji of kasatiaan: Nuhun penting. Semprot-on lilin jati bisa diterapkeun jeung musnah-off gancang jeung gampang. Gleam teu lepas leuwih ti sapoé, tapi nu sampurna pikeun nu prospek saha nu nyebut jeung nyebutkeun manéhna gé jadi leuwih dina sajam.

4. Jangji kosong: Ieu leuwih alus pikeun mintonkeun wewengkon stowage kosong jeung nyarios kumaha lega maranehna terus ka sakabéh gear Anjeun macet di antarana ka titik overflowing. Cabut crap Anjeun.

5. Nunjuk Toel: A pakasaban jéntré professional ngajadikeun rasa keur parahu dina kaayaan pristine. Lamun ongkos parahu anjeun "average" atawa "hadé" museurkeun solely dina blemishes leuwih glaring. Sanyawa-kaluar noda karat ngaluarkeun getih ti fittings, ulang tape abon boot belang, de-gajih mesin, ngabersihan bilge nu, jsb. Lamun kabin geus musty, surreptitiously nempatkeun freshners hawa.

6. Fogged-kaluar: Lamun curtains jelas nu scratched atawa dahan ku umur, nyabut eta pikeun nempoan mimiti.

7. Bottom proyék: Lamun parahu téh handap dicét, panawaran hiji jaket seger. Ayeuna damel di parahu katingal seukeut. Ogé menyemprot cet outboard jeung drive buritan skegs nu boga cet dipaké-off.

8. Laut sidang: Jeung kanvas dihapus, sadaya tapi gear kaamanan stowed darat jeung cahaya dina suluh jeung cai, Anjeun parahu bakal tah gampang, nélépon ka leuwih nimbly, jeung attain laju top-ahir gancang. Coba ngayakinkeun meuli pikeun ngawatesan numpak-sapanjang babaturan sareng kulawarga salaku sababaraha mungkin, kusabab alesan di luhur, jeung jadi bener "roominess" parahu teu painfully atra.

9. Paper Chase: Geus sagala judul, daptaran, jaminan nambahan jeung, upami sadia, service catetan dina leungeun di map a. Ieu impressive, even if the buyer's initial reaction to it seems ho-hum.

10. Realistis: Angka kaluar harga handap garis Anjeun oge sateuacanna of nohonan meuli kahiji. Pertimbangkeun waragad dollar pariwara, storage and maintenance while it's for sale as well as the time costs involved in showing the boat.

Nyandak: Three More Tips...

11. Hush-Hush: Ulah nembongkeun harga pangalusna Anjeun leuwih telepon ka batur anu geus teu katempo parahu. Saméméh nu meuli hiji nilik parahu Anjeun, ceuk urang meunang no investasi emosi. Sajaba ti, kumaha Anjeun apal manéhna komo bisa mampuh eta? Tambah, pembeli dina pager mindeng babaturan nelepon salaku "prospek anyar" dina upaya lalampahan anjeun nepi.

12. Meunang mayar: Cash raja. Cék nu gede-sakali maranéhna mupus. Disebut "Bank cék" teu jadi alus salaku emas. Sadaya ieu teu kasebut "ngajamin" nu meuli geus jumlah dipariksa dina akun dina tanggal masalah. Maranéhanana bisa dibolaykeun salaku jiga canceling cek pribadi. Ulah asup parahu leuwih nepi ka nyaho anjeun bisa méakkeun duit nu meuli sacara.

13. Big patarosan: Pembeli invariably nanya naha anjeun ngajual. Sumur, duit bodo. Tapi teu bisa disebutkeun yen (atawa nu capé anjeun tinkering tanpa kapentingan jaminan a). Robah gaya hirup anu jawaban pangalusna. Say you want to try cruising and can't do it in an open boat, kids Anjeun teu balik sareng anjeun deui jadi Anjeun teu kudu parahu ski, Anjeun teu lauk lepas pantai deui jadi downsize a ieu minangka susunan, naon waé.

Manggihan wasta Jet Piagam Service hiber Near Me Ti atanapi Ka Amérika Doméstik

AlabamaIndianaNebraskaKarolina Kidul
AlaskaIowaNevadakidul Dakota
ArizonaKansasNew HampshireTennesse
ArkansasKentuckyNew JerseyTexas
CaliforniaLouisianaNew MexicoUtah
ColoradoMaineYork énggalVermont
ConnecticutMarylandPropinsi Sulawesi TenggaraVirginia
DelawareMassachusettsNorth DakotaWashington
FloridaMichiganOhioVirginia Kulon
GéorgiaMinnesotalebengWisconsin
HawaiiMississippiOregonWyoming
IdahoMissouriPennsylvania
IllionisMontanaRhode Island

Kirim surélék ieu balad