Galaxy Note 7 Ngalarang Ti Jet wasta hiber Air Piagam

Samsung'S Galaxy Note 7 geus nyanghareup isu langkung sakumaha Administrasi Aviation Federal AS bans tina penerbangan leuwih takwa ledakan. Peryogi menit Tukang swasta jet jasa hiber piagam buka http://wysluxury.com/location pikeun cutatan bébas dina leg kosong parusahaan pesawat pribadi deukeut anjeun.

Tempo daptar sababaraha Item ngalarang https://www.transportation.gov/briefing-room/dot-bans-all-samsung-galaxy-note7-phones-airplanes

Manggihan wasta Jet Piagam Service hiber Near Me Ti atanapi Ka Amérika Doméstik

AlabamaIndianaNebraskaKarolina Kidul
AlaskaIowaNevadakidul Dakota
ArizonaKansasNew HampshireTennesse
ArkansasKentuckyNew JerseyTexas
CaliforniaLouisianaNew MexicoUtah
ColoradoMaineYork énggalVermont
ConnecticutMarylandPropinsi Sulawesi TenggaraVirginia
DelawareMassachusettsNorth DakotaWashington
FloridaMichiganOhioVirginia Kulon
GéorgiaMinnesotalebengWisconsin
HawaiiMississippiOregonWyoming
IdahoMissouriPennsylvania
IllionisMontanaRhode Island

Kirim surélék ieu balad