Embraer warisan 650 Hiber Pesawat Aviation Interior wasta Jet Air Piagam

13 korsi Embraer warisan 650 Pesawat Aviation Interior Review wasta Jet Air Piagam Service hiber pikeun bisnis atawa pribadi pesawat Rental Company deukeut kuring keur tujuan perjalanan salajengna anjeun dina pertengahan ukuranana deadhead pilot kosong cutatan leg di wewengkon Anjeun.

Lamun datang ka jet piagam aya euweuh kakurangan pilihan. Hiji pilihan populér teh Embraer warisan 650 pesawat jet. Warisan Embraer Ieu 650 review pesawat jet bakal ngarecah alesan naha jadi loba executives jeung nu lianna anu nyandak penerbangan piagam milih pesawat tinangtu ieu penerbangan swasta maranéhna.

Kamewahan

The Embraer warisan 650 teh epitome of méwah jeung gaya. Cai mibanda tilu cabins sarta kamar misah nepi ka 14 panumpang. jet ieu spasi kabin paling di kelas sarta eta oge hadir kalawan credenza a, a papakéan lengkep, sarta 134 lavatory kaki kubik (oge panggedéna di kelas na).

réliabilitas

The Embraer warisan 650 boga jaminan pangpanjangna di industri di 10 taun atawa 10,000 jam hiber. Sajaba ti, Tim rojongan customer parusahaan aktip 24/7, tur aya leuwih 70 puseur layanan di sakumna dunya nu didédikasikeun ka anjeun sarta jet Anjeun. Ieu naha Embraer geus rengking #1 dina jangka waktu rojongan customer na waktos deui, na ieu téh ogé naha aya ayeuna leuwih 1,200 tina jet ieu dina layanan ku dikombinasikeun 26 juta mil flown.

Waragad Operasi low

Embraer warisan 650 penerbangan piagam aerospace jet pribadi mibanda sababaraha waragad operasi panghandapna di dunya. Ieu jet utilization tinggi maké mesin efisien bahan bakar jeung desain pesawat urang hartosna eta boga waragad perawatan anu on tara mibanda pamadegan pesawat dua-kabin loba. Kalayan sauntuyan 3,900 laut mil (kalawan opat panumpang) jeung kapasitas payload ampir 5,000 pon éta gampang pikeun nempo naha jadi loba executives milih jet ieu éksklusif.

Rasa umum

Lamun perlu jet dipercaya jeung lega nu ngajadikeun panumpang ngarasa husus tur ngamungkinkeun aranjeunna digawekeun comfortably mangka Embraer warisan 650 mangrupakeun pilihan padet. Ieu ngagabungkeun méwah, réliabilitas sarta waragad operasi low nyadiakeun pamaké ku jet anu hade hébat naha anjeun maké éta pikeun bisnis atawa pelesir.

EMBRAER Jet warisan 650 Minat kana waktu:


EMBRAER pesawat warisan 650 Minat ku Subregion


Instagram: EMBRAER 750 warisan 650 pesawat jet Interior

Manggihan wasta Jet Piagam Service hiber Near Me Ti atanapi Ka Amérika Doméstik

AlabamaIndianaNebraskaKarolina Kidul
AlaskaIowaNevadakidul Dakota
ArizonaKansasNew HampshireTennesse
ArkansasKentuckyNew JerseyTexas
CaliforniaLouisianaNew MexicoUtah
ColoradoMaineYork énggalVermont
ConnecticutMarylandPropinsi Sulawesi TenggaraVirginia
DelawareMassachusettsNorth DakotaWashington
FloridaMichiganOhioVirginia Kulon
GéorgiaMinnesotalebengWisconsin
HawaiiMississippiOregonWyoming
IdahoMissouriPennsylvania
IllionisMontanaRhode Island

Komentar nu ditutup.

Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina loka!

Kirim surélék ieu balad