Adat Di jero Boeing 747 Hiasan Jet pribadi

Tingali Di jero hiji $613 juta Boeing 747 pesawat hiasan piagam pesawat pribadi tina Adat méwah pamutahiran pakét pos ku wysluxury.com

Service séjén Urang Tawarkeun lamun datang ka hawa armada Service Transportasi

Eksekutif wasta Jet Piagam

Lampu Jet Piagam

Pertengahan Ukuran wasta Jet Piagam

Hiber beurat Jet wasta Piagam

Turboprop wasta Jet Piagam

leg kosong Jet wasta Piagam

Jet wasta Piagam Cost

Transcript:

0:00 someone somewhere bought a private plane that costs six hundred and thirteen
0:05 million dollars
0:06 just thought you'd like to feel broke too i'm mara montalbano for buzz60 and
0:11 the anonymous buyer isn't just swearing off flying commercial
0:15 they're giving it the finger the plane is a boeing 747-8 which is the longest
0:20 passenger jet in the world and can carry 450 jelema
0:25 the aircraft alone cost more than 350 million dollars but the owner wanted to
0:31 customize so he or she had green . technologies put another 245 million
0:37 dollars were the features into it including a restaurant dining room
0:41 master bedroom guest bedrooms two lounges and an office
0:46 kami teu nyaho naon pesawat Sigana mah ayeuna tapi video ieu nembongkeun model naon
0:50 parusahaan bakal ngalakukeun mun pesawat Anjeun
0:52 Kuring pribadi teu bisa ngurus kirang ngeunaan hiji 40 TV inci
0:55 ka abdi hal paling aspirational ngeunaan pesawat nyaeta kurangna babies nangis
0:58 jeung jalma anu butuh sapatu maranéhna kaluar pertengahan hiber

Manggihan wasta Jet Piagam Service hiber Near Me Ti atanapi Ka Amérika Doméstik

AlabamaIndianaNebraskaKarolina Kidul
AlaskaIowaNevadakidul Dakota
ArizonaKansasNew HampshireTennesse
ArkansasKentuckyNew JerseyTexas
CaliforniaLouisianaNew MexicoUtah
ColoradoMaineYork énggalVermont
ConnecticutMarylandPropinsi Sulawesi TenggaraVirginia
DelawareMassachusettsNorth DakotaWashington
FloridaMichiganOhioVirginia Kulon
GéorgiaMinnesotalebengWisconsin
HawaiiMississippiOregonWyoming
IdahoMissouriPennsylvania
IllionisMontanaRhode Island

Komentar nu ditutup.

Kirim surélék ieu balad