Di jero Jet wasta Donald Trump sacara

Inside Donald Trump Boeing 757 Wasta armada hiber Jet tina pesawat komersial badag pesawat, a corporate jet and two helicopters for business or personal travel https://www.youtube.com/watch?v=OygETK3-oN4 Donald Trump, pesawat na, His Helicopter https://www.youtube.com/watch?v=YO1FMRnanvg [méja id = USState /]
Maca deui

Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina loka!

Kirim surélék ieu balad